Vadászház

Rendelkezésre állás

Kiválasztott dátumok Szabad Nem elérhető Utolsó szoba

Vadászház

Vadászházunk egy tágas, enyhén lankás, délnyugati domboldalon, a falu egyik zsákutcájának végén található. Az idelátogatókat érkezéskor kertünk dísze, egy gímszarvas bika méltóságteljes szobra köszönti, a műalkotás Szőke Gábor Miklós munkája.

A padokkal, kemencével, árnyas pihenővel és fedett szaletlivel tagolt kert szinte csalogat a szabadtéri időtöltésre.

Szobáink az utcafronthoz közeli két egykori lakóépületben kaptak helyet, éttermünk az új főépületbe került, a szaunát egy szintén meglévő melléképületben alakítottuk ki.

A telek leghátsó része az állatok birodalma: vadaskertünk számos dámszarvas és muflon otthona, etetésük az étteremből megfigyelhető koraesti látványosság.

 

 

SZOBÁINK

A klasszikus fésűs beépítésű telken az utcafrontra merőleges két különálló épület földszintjén összesen 8 db komfortos, I. osztályú vendégszoba áll rendelkezésre, mindegyik előtérrel és a szobából nyíló saját külön fürdőszobával.

 

Megnézem a szobákat

 

 

éttermünk

Szálláshelyünk minimum félpanzióval foglalható, de vendégeink akár napi háromszori meleg étkezést is választhatnak. Az étel- és italmenüket minden foglaláshoz egyedileg állítjuk össze, figyelembe véve a speciális igényeket, kéréseket. Éttermünk kizárólag szállóvendégeink, illetve rendezvényeink résztvevői számára tart nyitva.

 

Megnézem az éttermet

Szolgáltatásaink

Foglalj itt