Vadászház

Rendelkezésre állás

Kiválasztott dátumok Szabad Nem elérhető Utolsó szoba

Vadászház

Vadászházunk egy tágas, enyhén lankás, délnyugati domboldalon, a falu egyik zsákutcájának végén található. Az idelátogatókat érkezéskor kertünk dísze, egy gímszarvas bika méltóságteljes szobra köszönti, a műalkotás Szőke Gábor Miklós munkája.

A padokkal, kemencével, árnyas pihenővel és fedett szaletlivel tagolt kert szinte csalogat a szabadtéri időtöltésre.

Szobáink az utcafronthoz közeli két egykori lakóépületben kaptak helyet, éttermünk az új főépületbe került, a szaunát egy szintén meglévő melléképületben alakítottuk ki.

A telek leghátsó része az állatok birodalma: vadaskertünk számos dámszarvas és muflon otthona, etetésük az étteremből megfigyelhető koraesti látványosság.

 

 

SZOBÁINK

A klasszikus fésűs beépítésű telken az utcafrontra merőleges két különálló épület földszintjén összesen 8 db komfortos, I. osztályú vendégszoba áll rendelkezésre, mindegyik előtérrel és a szobából nyíló saját külön fürdőszobával.

 

Megnézem a szobákat

 

 

Éttermünk

Szálláshelyünk minimum félpanzióval foglalható, de vendégeink akár napi háromszori meleg étkezést is választhatnak. Az étel- és italmenüket minden foglaláshoz egyedileg állítjuk össze, figyelembe véve a speciális igényeket, kéréseket. Éttermünk kizárólag szállóvendégeink, illetve rendezvényeink résztvevői számára tart nyitva.

 

Megnézem az éttermet

 

Áraink

Napidíj

1 – 12 fő
13 – 22 fő
36.000 Ft/fő/éj 32.000 Ft/fő/éj
Napidíj tartalmazza:

  • szobaár kétszemélyes elhelyezéssel
  • svédasztalos reggeli
  • háromfogásos főétkezés (ebéd vagy vacsora)
  • korlátlan alkoholmentes italfogyasztás
  • idegenforgalmi adó

Felárak

1 – 12 fő
13 – 22 fő
Teljes ellátás: +7.000 Ft/fő/éj +6.500 Ft/fő/éj
Egyszemélyes elhelyezés: +9.750 Ft/fő/éj +9.750 Ft/fő/éj
Eb elhelyezés: Nincs Nincs

 

Gyerek kedvezmények

3 év alatt: 100%
3-6 között: 75%
6-10 között: 50%
10-14 között: 25%
14 év felett: 0%

 

Egyéb kiegészítések:

  • A feltüntetett egységárak az általános forgalmi adó (ÁFA) összegét tartalmazzák.
  • A szálláshely minimum félpanziós ellátással foglalható, önellátásra vagy ellátás nélküli tartózkodásra nincs lehetőség. A félpanziós ellátás a két főétkezésen túl tartalmazza a korlátlan alkoholmentes italfogyasztást is.
  • A szálláshely bizonyos időszakokra vonatkozóan minimum foglalási összeget, illetve minimum tartózkodási időt határozhat meg.
  • Gyerek kedvezmény a szobaárból kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha a gyermek(ek) a szülővel egy szobában kerül(nek) elhelyezésre.

Érdeklődöm

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérés