A Vadászház

Vadászházunk egy tágas, enyhén lankás, délnyugati domboldalon, a falu egyik zsákutcájának végén található. Az idelátogatókat érkezéskor kertünk dísze, egy gímszarvas bika méltóságteljes szobra köszönti, a műalkotás Szőke Gábor Miklós munkája.

A padokkal, kemencével, árnyas pihenővel és fedett szaletlivel tagolt kert szinte csalogat a szabadtéri időtöltésre.

Szobáink az utcafronthoz közeli két egykori lakóépületben kaptak helyet, éttermünk az új főépületbe került, a szaunát egy szintén meglévő melléképületben alakítottuk ki.

A telek leghátsó része az állatok birodalma: vadaskertünk számos dámszarvas és muflon otthona, etetésük az étteremből megfigyelhető koraesti látványosság.

SZOBÁINK

A klasszikus fésűs beépítésű telken az utcafrontra merőleges két különálló épület földszintjén összesen 8 db komfortos, I. osztályú vendégszoba áll rendelkezésre, mindegyik előtérrel és a szobából nyíló saját külön fürdőszobával. A keleti épületben 3 db vadonatúj szobánk, a nyugati épületben 5 db kompletten felújított szobánk van, a kisebbek mérete 20-22 m2, a nagyobbaké pedig 28-33 m2.

Igény esetén az egyik épület tetőterében további 2 db komfortos, II. osztályú szoba érhető el, szintén saját külön, de nem közvetlenül a szobából nyíló fürdővel. Maximális férőhely kapacitásunk 21 fő hagyományos szimpla- és duplaágyakon, mely kinyitható kanapéágyak (140x200cm) révén 28 főre bővíthető. Szobáink nem pótágyazhatók, de kisgyermekágyat (babaágyat) mindegyik szobába el tudunk helyezni.

Szolgáltatások

Éttermünk

Szálláshelyünk minimum félpanzióval foglalható, de vendégeink akár napi háromszori meleg étkezést is választhatnak. Az étel- és italmenüket minden foglaláshoz egyedileg állítjuk össze, figyelembe véve a speciális igényeket, kéréseket. Éttermünk kizárólag szállóvendégeink, illetve rendezvényeink résztvevői számára tart nyitva.

Rendelkezésre állás

Kiválasztott dátumok Szabad Nem elérhető Utolsó szoba

Térkép

Foglaljon itt

Felnőttek
Gyerekek 2-12 éves
Infant's 0-2 éves

Ár

Ft 150000 / per room